Disclaimer

Door MyPoule.nl te gebruiken stemt u in met deze disclaimer. MyPoule.nl is zorgvuldig ontwikkeld en de informatie is met zorgvuldigheid opgenomen. MyPoule.com en MyPoule.be zijn geassocieerd met MyPoule.nl en deze disclaimer is daarop ook van toepassing

De informatie via MyPoule.nl is slechts informerend van aard. MyPoule.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard dan ook (onder meer verloren data, foutieve gegevens, storingen, directe of indirecte gevolg van handelingen of beslissingen, etc.) die gebaseerd zijn op informatie zoals deze op MyPoule.nl is verkregen.

MyPoule.nl spant er zich in om de inhoud regelmatig te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht, garandeert MyPoule.nl niet dat de informatie op MyPoule.nl te allen tijde volledig, juist, compleet of actueel is.

De informatie op deze site kan op ieder gewenst moment door MyPoule.nl gewijzigd of beëindigd worden, met of zonder voorafgaande verwittiging. MyPoule.nl is niet aansprakelijk voor de gevolgen van wijziging of beëindiging.

Indien op deze website links zijn aangebracht die leiden naar websites van derden, dan betreffen dat websites waarvoor MyPoule.nl op geen enkele wijze verantwoordelijk voor is.

MyPoule.nl beschermt uw persoonsgegevens zorgvuldig en verstrekt uw gegevens niet aan derden, echter ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van MyPoule.nl of de inhoud daarvan kan een inbreuk op intellectuele rechten, regelgeving m.b.t. privacy, publicatie en/of communicatie in de breedste zin van het woord opleveren. U bent zelf verantwoordelijk voor al hetgeen u vanuit de webpagina verzendt.

MyPoule.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de juistheid van links of voor de informatie die het volgen van links oplevert. Plaatsing van een link naar een website van derden impliceert niet dat MyPoule.nl de aldaar te verkrijgen informatie onderschrijft.

Algemeen

WK2022voetbalpool.nl is opgebouwd uit een hobby dat dient als een platform voor het opzetten van een sub-voetbalpoule in een daadwerkelijk besloten kring en is op geen enkele wijze inhoudelijk aansprakelijk voor de sub-poules die op dit platform worden georganiseerd.

MyPoule.com is geassocieerd met WK2022voetbalpool.nl. WK2022voetbalpool.nl tracht uw gegevens goed te beveiligen tegen verlies of tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking, onder ander door gebruikt te maken van een SSL certificaat. Door het gebruik van een SSL Certificaat kunt u er zeker van zijn dat uw gegevens veilig via https worden verzonden, en kunt u de eigenaar van de website controleren.

WK2022voetbalpool.nl waarborgt en respecteert uw persoonsgegevens en zal uw persoonsgegevens op geen enkele manier beschikbaar aan derden stellen, echter u bent zelf verantwoordelijk voor de informatie en instellingen van uw gegevens dat u ingeeft op WK2022voetbalpool.nl.

WK2022voetbalpool.nl organiseerd zelf geen voetbalpoules met prijzen.

Let op, als je een voetbalpoule met prijzen organiseert, valt dat onder de kansspel categorie en dient door de winnaars van prijzen van boven de 454 Euro zelf kansspel belasting te worden betaald.
De sub-poule manager sub-poule organisator is hiervoor volledig verantwoordelijk en moet aangifte doen bij de Belastingdienst.


De informatie via WK2022voetbalpool.nl is slechts informerend van aard. WK2022voetbalpool.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard dan ook (onder meer verloren data, foutieve gegevens, storingen, directe of indirecte gevolg van handelingen of beslissingen, etc.) die gebaseerd zijn op informatie zoals deze op WK2022voetbalpool.nl is verkregen.

Voorwaarden

1.0 Registreren bij WK2022voetbalpool.nl als sub-poule manager of lid is geheel gratis.
1.1 Om WK2022voetbalpool.nl te ondersteunen in verbetering en voortbestaan wordt een klein donatie gevraagd voor elke deelnemer aan de sub-poule van de sub-poule manager.
1.2 Donaties aan WK2022voetbalpool.nl kunnen niet terug worden gevorderd.
1.3 Aanmelden als lid of groepbeheer voor een sub-poule is mogelijk tot voor de aanvang van de eerste wedstrijd, zolang aanmelden open staat.
2.0 Als groep manager heb je zelf de verantwoordelijkheid over:
- volledig verantwoordelijk voor de naleving van de Wet op de Kansspelen en de Gedragscode Promotionele Kansspelen.
- eventuele prijzen, de groep manager kan maximaal 30 prijzen zelf invullen en
  wijzigen, en beheert dus zelf zijn administratie,
- wie er mee mag doen met de groep,
- beheert de administratie van zijn groep, kan leden e-mailen of verwijderen.
3.0 Voorspellingen kunnen voordat de toernooi begint ingevuld en gewijzigd worden, nadat de toernooi is begonnen kunnen er geen voorspellingen meer gemaakt en/of gewijzigd worden.
3.1 Punten en standen worden netjes en eerlijk verzorgd, maar kunnen een dag later door site-beheer worden bijgewerkt (probeert zo snel mogelijk).
3.2 Ondanks het zorgvuldig verwerken van de wedstrijdschema, punten, standen etc. op WK2022voetbalpool.nl is WK2022voetbalpool.nl niet verantwoordelijk voor eventuele fouten..
3.3 Alle voorspellingen, dus de voorspellingen van alle deelnemers worden voor iedereen in dezelfde groep zichtbaar, nadat de toernooi is begonnen. Zo kun je zien dat alles eerlijk verloopt en niets meer te wijzigen is.
3.4 Sub-poules met niet meer dan een lid worden bij aanvang van het toernooi gewist, om WK2022voetbalpool.nl overzichtelijk te houden.
4.0 Zowel groep managers als leden moeten minimaal 18 jaar oud zijn.
5.0 Prijswinnaars dienen hun prijzen bij de groep manager te eisen en niet bij de site-beheer.
5.1 Site-beheer is niet verantwoordelijk voor de inzet en de prijzen.
6.0 Spelregels voor punten telling staan vast, toch ter bescherming van site-beheer, heeft de site-beheer recht bij noodzaak om:
- aanpassen spelregels
- stop zetten van het spel.
7.0 Site-beheer mag leden en groep managers een e-mail sturen voor mededelingen en nieuws over WK2022voetbalpool.nl, tenzij lid of groep manager aangeeft dat hij/zij dat niet wenst.
7.1 E-mail adres groep manager is zichtbaar voor leden in de groep voor contact info, en omgekeerd kan de groep manager een lid e-mail sturen.
7.2 E-mail adressen van deelnemers worden niet aan derden doorgegeven, zijn afgeschermd en kunnen alleen door site-beheer en groep managers van de betreffende groep gezien worden, tenzij lid bij aanmelden aangeeft om zijn e-mail adres niet te verbergen voor leden.
-

Aanmelden

Ben je nog geen Lid? Klik hier om gratis te registeren.

Wachtwoord Vergeten?
Door de site te gebruiken, gaat u akkoord met onze privacy-instellingen en begrijpt u dat wij cookies gebruiken. Sommige cookies zijn mogelijk al ingesteld.
Klik op de knop 'Ik ga akkoord' om deze balk te verbergen. Als u de site blijft gebruiken zonder dat actie wordt ondernomen, nemen we aan dat u toch instemt met ons privacybeleid.U kunt hier meer lezen over ons privacybeleid

Copyright © 2007-2022 MyPoule.nl
57,218 unique bezoekers