Informatie MyPoule.nl

Toernooi eigen groep Mypoule is jouw poule. Als u een sub-poule aanmaakt voor een toernooi bent u de groep manager en bepaalt u in uw groep wie er mee mag doen en heeft u toegang om uw leden te mailen of te verwijderen uit uw groep.
Simpel Na het invullen van de voorspellingen van de wedstrijden bent u klaar. De voorspellingen kunt u nog wijzigen tot een dag voordat de eerste wedstijd van de toernooi begint. Daarna kunt en hoeft u geen voorspellingen meer te wijzigen.
Eerlijk De puntentelling en uitslagen worden door de Site-Beheer netjes en eerlijk verzorgd. Voorspellingen worden voor alle leden in dezelfde sub-poule zichtbaar nadat de eerste wedstijd van de poule begint, behalve voor VIP leden deze kunnen altijd de voorspellingen zien.
Punten Nadat u zich heeft aangemeld en ingelogd bent kunt u bij info zien hoe de puntenberekening plaats vindt voor dat toernooi.
Voor de voorrondes geldt 1 punt voor elk juist voorspeld doelsaldo in de voorrondes per club/land. 3 punten bij de winnaar goed (bijvoorbeeld voorspeld 1-0, uitslag 2-0) en 5 punten bij exact goede score (bijvoorbeeld voorspeld 1-0, uitslag 1-0). Bij de finales zijn de punten afhankelijk van de gekwalificeerd land of club voor de betreffende finale plaats.
Overzichtelijk Iedereen kan elkaar makkelijk een bericht sturen. Er zijn geen ingewikkelde opties of moeilijke menu's. MyPoule is eenvoudig en overzichtelijk.
Fiscus Pas op de belastingdienst (Fiscus), deze let ook vaak op poules. Mensen die meer dan 454 euro winnen door het invullen van de poule, moeten rekening houden met een aanslag van de Belastingdienst.
-

Aanmelden

Ben je nog geen Lid? Klik hier om gratis te registeren.

Wachtwoord Vergeten?
Door de site te gebruiken, gaat u akkoord met onze privacy-instellingen en begrijpt u dat wij cookies gebruiken. Sommige cookies zijn mogelijk al ingesteld.
Klik op de knop 'Ik ga akkoord' om deze balk te verbergen. Als u de site blijft gebruiken zonder dat actie wordt ondernomen, nemen we aan dat u toch instemt met ons privacybeleid.U kunt hier meer lezen over ons privacybeleid

Copyright © 2007-2022 MyPoule.nl
57,271 unique bezoekers