Wat is WK2022Voetbalpool.nl

WK2022Voetbalpool.nl is uit een hobby gemaakt door MyPoule.nl, bedoeld als een hobby platform voor het opzetten van een sub-voetbalpoule in een daadwerkelijk besloten kring, bijvoorbeeld voor je vrienden, familie, kennissen, collega's etc.

Om bij WK2022Voetbalpool.nl een eigen sub-poule te maken of deel te nemen aan een sub-poule is het nodig om je eerst bij WK2022Voetbalpool.nl gratis te registeren.


Hoe werkt het

Het voordeel van WK2022Voetbalpool.nl is dat je de poule volledig moet invullen voor de aanvang van het toernooi. Dus daarna heb je geen zorgen meer dat je tussendoor iets vergeet in te vullen. Na het einde van het toernooi wint de persoon met de beste voorspellingen, zo blijft de poule spannend van het begin tot het einde van het toernooi.

De voorspellingen worden voor iedereen in dezelfde groep zichtbaar nadat het toernooi begint, en kunnen dan niet meer ingevuld/gewijzigd worden. U kunt vertrouwen op een goed, eerlijk en overzichtelijk online voetbalpoule toernooi bij WK2022Voetbalpool.nl . Er is geen limit voor het aantal leden in de poule.

WK2022Voetbalpool.nl maakt voetbaltoernooien emotioneler


Aanmelden

Ben je nog geen Lid? Klik hier om gratis te registeren.

Wachtwoord Vergeten?
Door de site te gebruiken, gaat u akkoord met onze privacy-instellingen en begrijpt u dat wij cookies gebruiken. Sommige cookies zijn mogelijk al ingesteld.
Klik op de knop 'Ik ga akkoord' om deze balk te verbergen. Als u de site blijft gebruiken zonder dat actie wordt ondernomen, nemen we aan dat u toch instemt met ons privacybeleid.U kunt hier meer lezen over ons privacybeleid

Copyright © 2007-2022 MyPoule.nl
57,241 unique bezoekers